Squirtle

Squirtle is een Water en Water type Pokemon. Squirtle behoort tot de soort van Tiny Turtle Pokémon (Tiny Turtle Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 9.0 kg (19.8). De vaardigheden zijn Torrent (Torrent) en Rain Dish (Verborgen) (Rain Dish (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 63. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Monster, Water 1 (Monster, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Squirtle ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 44, aanval 48, verdediging 65, speciale aanval 50, speciale verdediging 64, Snelheid 43. Opgeteld zijn de stats 314. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 786 totale kracht (TK) kan behalen.

Squirtle Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Squirtle een base speciale stat van 50. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Squirtle een base experience yield van 66.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Squirtle.

Squirtle Squirtle

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.