Spritzee

Spritzee is een Fee en Fee type Pokemon. Spritzee behoort tot de soort van Perfume Pokémon (Perfume Pokémon). De mon is 0.2 meter lang. In lbs 0′08″. Het weegt 0.5 kg (1.1). De vaardigheden zijn Healer (Healer) en Aroma Veil (Verborgen) (Aroma Veil (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven EV punten. De vangkans is 200 (26.1% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 68. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Fee (Fairy).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Spritzee ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 78, aanval 52, verdediging 60, speciale aanval 63, speciale verdediging 65, Snelheid 23. Opgeteld zijn de stats 341. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 722 totale kracht (TK) kan behalen.

Spritzee Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Spritzee.

Spritzee Spritzee

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.