Spoink

Spoink is een Psychisch en Psychisch type Pokemon. Spoink behoort tot de soort van Bounce Pokémon (Bounce Pokémon). De mon is 0.7 meter lang. In lbs 2′04″. Het weegt 30.6 kg (67.5).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 66. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Spoink ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 25, verdediging 35, speciale aanval 70, speciale verdediging 80, Snelheid 60. Opgeteld zijn de stats 330. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 761 totale kracht (TK) kan behalen.

Spoink Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Spoink een base experience yield van 89.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Spoink.

Spoink Spoink

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.