Spinda

Spinda is een Normaal en Normaal type Pokemon. Spinda behoort tot de soort van Spot Panda Pokémon (Spot Panda Pokémon). De mon is 1.1 meter lang. In lbs 3′07″. Het weegt 5.0 kg (11.0).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 126. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Veld, Mensachtig (Field, Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Spinda ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 60, verdediging 60, speciale aanval 60, speciale verdediging 60, Snelheid 60. Opgeteld zijn de stats 360. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 750 totale kracht (TK) kan behalen.

Spinda Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Spinda does not have the Tangled Feet ability. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Spinda een base experience yield van 85.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Spinda.

Spinda Spinda

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.