Spinarak

Spinarak is een Insect en Gif type Pokemon. Spinarak behoort tot de soort van String Spit Pokémon (String Spit Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 8.5 kg (18.7).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 50. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Spinarak ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 60, verdediging 40, speciale aanval 40, speciale verdediging 40, Snelheid 30. Opgeteld zijn de stats 250. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 796 totale kracht (TK) kan behalen.

Spinarak Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Spinarak een base experience yield van 54.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Spinarak.

Spinarak Spinarak

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.