Spheal

Spheal is een Ijs en Water type Pokemon. Spheal behoort tot de soort van Clap Pokémon (Clap Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 39.5 kg (87.1).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 58. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld, Water 1 (Field, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Spheal ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 40, verdediging 50, speciale aanval 55, speciale verdediging 50, Snelheid 25. Opgeteld zijn de stats 290. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 736 totale kracht (TK) kan behalen.

Spheal Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Spheal does not have the Ice Body ability. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Spheal een base experience yield van 75.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Spheal.

Spheal Spheal

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.