Spewpa

Spewpa is een Insect en Insect type Pokemon. Spewpa behoort tot de soort van Scatterdust Pokémon (Scatterdust Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 8.4 kg (18.5). De vaardigheden zijn Loodshuid (Shed Skin) en Friend Guard (Verborgen) (Friend Guard (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Verdediging EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 75. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Spewpa ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 22, verdediging 60, speciale aanval 27, speciale verdediging 30, Snelheid 29. Opgeteld zijn de stats 213. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 787 totale kracht (TK) kan behalen.

Spewpa Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Spewpa.

Spewpa Spewpa

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.