Spectrier

Spectrier is een Spook en Spook type Pokemon. Spectrier behoort tot de soort van Swift Horse Pokémon (Swift Horse Pokémon). De mon is 2.0 meter lang. In lbs 6′07″. Het weegt 44.5 kg (98.1). De vaardigheden zijn Grim Neigh (Grim Neigh) en #VALUE! ().

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Spectrier ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 100, aanval 65, verdediging 60, speciale aanval 145, speciale verdediging 80, Snelheid 130. Opgeteld zijn de stats 580. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 687 totale kracht (TK) kan behalen.

Spectrier Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Spectrier.

Spectrier Spectrier

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.