Spearow

Spearow is een Normaal en Vlieg type Pokemon. Spearow behoort tot de soort van Tiny Bird Pokémon (Tiny Bird Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 2.0 kg (4.4). De vaardigheden zijn Scherp Oog (Keen Eye) en Sniper (Verborgen) (Sniper (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 52. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Spearow ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 60, verdediging 30, speciale aanval 31, speciale verdediging 31, Snelheid 70. Opgeteld zijn de stats 262. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 798 totale kracht (TK) kan behalen.

Spearow Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Spearow een base speciale stat van 31. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Spearow een base experience yield van 58.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Spearow.

Spearow Spearow

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.