Solosis

Solosis is een Psychisch en Psychisch type Pokemon. Solosis behoort tot de soort van Cell Pokémon (Cell Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 1.0 kg (2.2).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 200 (26.1% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 58. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Amorf (Amorphous).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Solosis ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 30, verdediging 40, speciale aanval 105, speciale verdediging 50, Snelheid 20. Opgeteld zijn de stats 290. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 797 totale kracht (TK) kan behalen.

Solosis Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Solosis.

Solosis Solosis

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.