Solgaleo

Solgaleo is een Psychisch en Staal type Pokemon. Solgaleo behoort tot de soort van Sunne Pokémon (Sunne Pokémon). De mon is 3.4 meter lang. In lbs 11′02″. Het weegt 230.0 kg (507.1). De vaardigheid van de mon is Volledig Metalen Behuizing (Full Metal Body).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 0 (lower than normal) en de base ervaring is 306. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Solgaleo ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 137, aanval 137, verdediging 107, speciale aanval 113, speciale verdediging 89, Snelheid 97. Opgeteld zijn de stats 680. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 605 totale kracht (TK) kan behalen.

Solgaleo Wijzigingen

In Pokémon Sun & Moon, Solgaleo een base experience yield van 136.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Solgaleo.

Solgaleo Solgaleo

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.