Sobble

Sobble is een Water en Water type Pokemon. Sobble behoort tot de soort van Water Lizard Pokémon (Water Lizard Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 4.0 kg (8.8). De vaardigheden zijn Torrent (Torrent) en Sniper (Verborgen) (Sniper (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Verdediging, 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld, Water 1 (Field, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Sobble ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 40, verdediging 40, speciale aanval 70, speciale verdediging 40, Snelheid 70. Opgeteld zijn de stats 310. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 776 totale kracht (TK) kan behalen.

Sobble Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Sobble.

Sobble Sobble

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.