Snubbull

Snubbull is een Fee en Fee type Pokemon. Snubbull behoort tot de soort van Fairy Pokémon (Fairy Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 7.8 kg (17.2).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 60. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Fee, Veld (Fairy, Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 25% man en 75% vrouw. De egg cycle om een Snubbull ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 80, verdediging 50, speciale aanval 40, speciale verdediging 40, Snelheid 30. Opgeteld zijn de stats 300. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 760 totale kracht (TK) kan behalen.

Snubbull Wijzigingen

In de generaties 2 tm 5 heeft de Pokemon Snubbull is Normal type. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Snubbull een base experience yield van 63.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Snubbull.

Snubbull Snubbull

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.