Snover

Snover is een Gras en Ijs type Pokemon. Snover behoort tot de soort van Frost Tree Pokémon (Frost Tree Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 50.5 kg (111.3). De vaardigheden zijn Sneeuw Waarschuwing (Snow Warning) en Soundproof (Verborgen) (Soundproof (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 67. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Gras, Monster (Grass, Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Snover ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 62, verdediging 50, speciale aanval 62, speciale verdediging 60, Snelheid 40. Opgeteld zijn de stats 334. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 754 totale kracht (TK) kan behalen.

Snover Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Snover een base experience yield van 131.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Snover.

Snover Snover

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.