Snorunt

Snorunt is een Ijs en Ijs type Pokemon. Snorunt behoort tot de soort van Sneeuw Hat Pokémon (Snow Hat Pokémon). De mon is 0.7 meter lang. In lbs 2′04″. Het weegt 16.8 kg (37.0).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 60. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Fee, Mineraal (Fairy, Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Snorunt ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 50, verdediging 50, speciale aanval 50, speciale verdediging 50, Snelheid 50. Opgeteld zijn de stats 300. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 770 totale kracht (TK) kan behalen.

Snorunt Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Snorunt does not have the Ice Body ability. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Snorunt een base experience yield van 74.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Snorunt.

Snorunt Snorunt

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.