Snom

Snom is een Ijs en Insect type Pokemon. Snom behoort tot de soort van Worm Pokémon (Worm Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 3.8 kg (8.4). De vaardigheden zijn Shield Dust (Shield Dust) en Ice Scales (Verborgen) (Ice Scales (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Snom ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 30, aanval 25, verdediging 35, speciale aanval 45, speciale verdediging 30, Snelheid 20. Opgeteld zijn de stats 185. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 815 totale kracht (TK) kan behalen.

Snom Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Snom.

Snom Snom

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.