Smoochum

Smoochum is een Ijs en Psychisch type Pokemon. Smoochum behoort tot de soort van Kiss Pokémon (Kiss Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 6.0 kg (13.2).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 61. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is 0% man en 100% vrouw. De egg cycle om een Smoochum ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 30, verdediging 15, speciale aanval 85, speciale verdediging 65, Snelheid 65. Opgeteld zijn de stats 305. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 794 totale kracht (TK) kan behalen.

Smoochum Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Smoochum does not have the Forewarn ability. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Smoochum een base experience yield van 87.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Smoochum.

Smoochum Smoochum

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.