Smeargle

Smeargle is een Normaal en Normaal type Pokemon. Smeargle behoort tot de soort van Painter Pokémon (Painter Pokémon). De mon is 1.2 meter lang. In lbs 3′11″. Het weegt 58.0 kg (127.9).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 88. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Smeargle ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 55, aanval 20, verdediging 35, speciale aanval 20, speciale verdediging 45, Snelheid 75. Opgeteld zijn de stats 250. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 771 totale kracht (TK) kan behalen.

Smeargle Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Smeargle does not have the Technician ability. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Smeargle een base experience yield van 106.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Smeargle.

Smeargle Smeargle

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.