Slurpuff

Slurpuff is een Fee en Fee type Pokemon. Slurpuff behoort tot de soort van Meringue Pokémon (Meringue Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 5.0 kg (11.0). De vaardigheden zijn Sweet Veil (Sweet Veil) en Unburden (Verborgen) (Unburden (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Verdediging EV punten. De vangkans is 140 (18.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 168. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Fee (Fairy).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Slurpuff ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 82, aanval 80, verdediging 86, speciale aanval 85, speciale verdediging 75, Snelheid 72. Opgeteld zijn de stats 480. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 708 totale kracht (TK) kan behalen.

Slurpuff Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Slurpuff.

Slurpuff Slurpuff

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.