Slugma

Slugma is een Vuur en Vuur type Pokemon. Slugma behoort tot de soort van Lava Pokémon (Lava Pokémon). De mon is 0.7 meter lang. In lbs 2′04″. Het weegt 35.0 kg (77.2).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 50. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Amorf (Amorphous).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Slugma ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 40, verdediging 40, speciale aanval 70, speciale verdediging 40, Snelheid 20. Opgeteld zijn de stats 250. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 800 totale kracht (TK) kan behalen.

Slugma Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Slugma een base experience yield van 78.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Slugma.

Slugma Slugma

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.