Slakoth

Slakoth is een Normaal en Normaal type Pokemon. Slakoth behoort tot de soort van Slacker Pokémon (Slacker Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 24.0 kg (52.9). De vaardigheid van de mon is Truant (Truant).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 56. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Slakoth ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 60, verdediging 60, speciale aanval 35, speciale verdediging 35, Snelheid 30. Opgeteld zijn de stats 280. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 756 totale kracht (TK) kan behalen.

Slakoth Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Slakoth een base experience yield van 83.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Slakoth.

Slakoth Slakoth

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.