Skitty

Skitty is een Normaal en Normaal type Pokemon. Skitty behoort tot de soort van Kitten Pokémon (Kitten Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 11.0 kg (24.3).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 52. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Fee, Veld (Fairy, Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 25% man en 75% vrouw. De egg cycle om een Skitty ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 45, verdediging 45, speciale aanval 35, speciale verdediging 35, Snelheid 50. Opgeteld zijn de stats 260. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 773 totale kracht (TK) kan behalen.

Skitty Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Skitty does not have the Normalize ability. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Skitty een base experience yield van 65.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Skitty.

Skitty Skitty

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.