Skiploom

Skiploom is een Gras en Vlieg type Pokemon. Skiploom behoort tot de soort van Cottonweed Pokémon (Cottonweed Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 1.0 kg (2.2).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 119. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Fee, Gras (Fairy, Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Skiploom ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 55, aanval 45, verdediging 50, speciale aanval 45, speciale verdediging 65, Snelheid 80. Opgeteld zijn de stats 340. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 767 totale kracht (TK) kan behalen.

Skiploom Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Skiploom does not have the Leaf Guard ability. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Skiploom een base experience yield van 136.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Skiploom.

Skiploom Skiploom

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.