Skiddo

Skiddo is een Gras en Gras type Pokemon. Skiddo behoort tot de soort van Mount Pokémon (Mount Pokémon). De mon is 0.9 meter lang. In lbs 2′11″. Het weegt 31.0 kg (68.3). De vaardigheden zijn Sap Sipper (Sap Sipper) en Grass Pelt (Verborgen) (Grass Pelt (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven EV punten. De vangkans is 200 (26.1% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 70. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Skiddo ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 66, aanval 65, verdediging 48, speciale aanval 62, speciale verdediging 57, Snelheid 52. Opgeteld zijn de stats 350. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 741 totale kracht (TK) kan behalen.

Skiddo Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Skiddo.

Skiddo Skiddo

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.