Skarmory

Skarmory is een Staal en Vlieg type Pokemon. Skarmory behoort tot de soort van Armor Bird Pokémon (Armor Bird Pokémon). De mon is 1.7 meter lang. In lbs 5′07″. Het weegt 50.5 kg (111.3).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Verdediging EV punten. De vangkans is 25 (3.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 163. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Skarmory ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 65, aanval 80, verdediging 140, speciale aanval 40, speciale verdediging 70, Snelheid 70. Opgeteld zijn de stats 465. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 760 totale kracht (TK) kan behalen.

Skarmory Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Skarmory een base experience yield van 168.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Skarmory.

Skarmory Skarmory

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.