Sirfetchd

Sirfetchd is een Vecht en Vecht type Pokemon. Sirfetchd behoort tot de soort van Wild Duck Pokémon (Wild Duck Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 117.0 kg (257.9). De vaardigheden zijn Steadfast (Steadfast) en Scrappy (Verborgen) (Scrappy (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld, Vliegend (Field, Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Sirfetchd ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 62, aanval 135, verdediging 95, speciale aanval 68, speciale verdediging 82, Snelheid 65. Opgeteld zijn de stats 507. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 760 totale kracht (TK) kan behalen.

Sirfetchd Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Sirfetchd.

Sirfetchd Sirfetchd

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.