Sinistea

Sinistea is een Spook en Spook type Pokemon. Sinistea behoort tot de soort van Black Tea Pokémon (Black Tea Pokémon). De mon is 0.1 meter lang. In lbs 0′04″. Het weegt 0.2 kg (0.4). De vaardigheden zijn Zwakke Armor (Weak Armor) en Cursed Body (Verborgen) (Cursed Body (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Amorf, Mineraal (Amorphous, Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Sinistea ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 45, verdediging 45, speciale aanval 74, speciale verdediging 54, Snelheid 50. Opgeteld zijn de stats 308. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 795 totale kracht (TK) kan behalen.

Sinistea Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Sinistea.

Sinistea Sinistea

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.