Simisear

Simisear is een Vuur en Vuur type Pokemon. Simisear behoort tot de soort van Ember Pokémon (Ember Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 28.0 kg (61.7). De vaardigheden zijn Gulzigheid (Gluttony) en Blaze (Verborgen) (Blaze (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 174. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Simisear ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 75, aanval 98, verdediging 63, speciale aanval 98, speciale verdediging 63, Snelheid 101. Opgeteld zijn de stats 498. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 727 totale kracht (TK) kan behalen.

Simisear Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Simisear.

Simisear Simisear

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.