Silvally

Silvally is een Normaal en Normaal type Pokemon. Silvally behoort tot de soort van Synthetische Pokémon (Synthetic Pokémon). De mon is 2.3 meter lang. In lbs 7′07″. Het weegt 100.5 kg (221.6). De vaardigheid van de mon is Rks System (RKS System).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Leven EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 0 (lower than normal) en de base ervaring is 257. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Silvally ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 95, aanval 95, verdediging 95, speciale aanval 95, speciale verdediging 95, Snelheid 95. Opgeteld zijn de stats 570. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 680 totale kracht (TK) kan behalen.

Silvally Wijzigingen

In Pokémon Sun & Moon, Silvally een base experience yield van 114.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Silvally.

Silvally Silvally

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.