Silicobra

Silicobra is een Grond en Grond type Pokemon. Silicobra behoort tot de soort van Sand Snake Pokémon (Sand Snake Pokémon). De mon is 2.2 meter lang. In lbs 7′03″. Het weegt 7.6 kg (16.8).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Draak, Veld (Dragon, Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Silicobra ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 52, aanval 57, verdediging 75, speciale aanval 35, speciale verdediging 50, Snelheid 46. Opgeteld zijn de stats 315. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 774 totale kracht (TK) kan behalen.

Silicobra Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Silicobra.

Silicobra Silicobra

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.