Silcoon

Silcoon is een Insect en Insect type Pokemon. Silcoon behoort tot de soort van Cocoon Pokémon (Cocoon Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 10.0 kg (22.0). De vaardigheid van de mon is Loodshuid (Shed Skin).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Verdediging EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 72. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Silcoon ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 35, verdediging 55, speciale aanval 25, speciale verdediging 25, Snelheid 15. Opgeteld zijn de stats 205. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 778 totale kracht (TK) kan behalen.

Silcoon Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Silcoon een base experience yield van 71.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Silcoon.

Silcoon Silcoon

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.