Sigilyph

Sigilyph is een Psychisch en Vlieg type Pokemon. Sigilyph behoort tot de soort van Avianoid Pokémon (Avianoid Pokémon). De mon is 1.4 meter lang. In lbs 4′07″. Het weegt 14.0 kg (30.9).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 172. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Sigilyph ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 72, aanval 58, verdediging 80, speciale aanval 103, speciale verdediging 80, Snelheid 97. Opgeteld zijn de stats 490. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 735 totale kracht (TK) kan behalen.

Sigilyph Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Sigilyph.

Sigilyph Sigilyph

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.