Shuppet

Shuppet is een Spook en Spook type Pokemon. Shuppet behoort tot de soort van Puppet Pokémon (Puppet Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 2.3 kg (5.1).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 225 (29.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 59. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Amorf (Amorphous).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Shuppet ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 44, aanval 75, verdediging 35, speciale aanval 63, speciale verdediging 33, Snelheid 45. Opgeteld zijn de stats 295. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 790 totale kracht (TK) kan behalen.

Shuppet Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Shuppet does not have the Frisk ability. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Shuppet een base experience yield van 97.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Shuppet.

Shuppet Shuppet

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.