Shuckle

Shuckle is een Insect en Steen type Pokemon. Shuckle behoort tot de soort van Mold Pokémon (Mold Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 20.5 kg (45.2).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging, 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 177. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Shuckle ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 20, aanval 10, verdediging 230, speciale aanval 10, speciale verdediging 230, Snelheid 5. Opgeteld zijn de stats 505. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 875 totale kracht (TK) kan behalen.

Shuckle Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Shuckle does not have the Gluttony ability. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Shuckle een base experience yield van 80.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Shuckle.

Shuckle Shuckle

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.