Shroomish

Shroomish is een Gras en Gras type Pokemon. Shroomish behoort tot de soort van Mushroom Pokémon (Mushroom Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 4.5 kg (9.9).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 59. Het groeit fluctuerende (Fluctuating) en behoort tot de egg groups Fee, Gras (Fairy, Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Shroomish ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 40, verdediging 60, speciale aanval 40, speciale verdediging 60, Snelheid 35. Opgeteld zijn de stats 295. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 755 totale kracht (TK) kan behalen.

Shroomish Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Shroomish does not have the Poison Heal ability. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Shroomish een base experience yield van 65.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Shroomish.

Shroomish Shroomish

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.