Shinx

Shinx is een Elektrisch en Elektrisch type Pokemon. Shinx behoort tot de soort van Flash Pokémon (Flash Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 9.5 kg (20.9).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 235 (30.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 53. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Shinx ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 65, verdediging 34, speciale aanval 40, speciale verdediging 34, Snelheid 45. Opgeteld zijn de stats 263. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 786 totale kracht (TK) kan behalen.

Shinx Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Shinx een base experience yield van 60.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Shinx.

Shinx Shinx

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.