Shiinotic

Shiinotic is een Gras en Fee type Pokemon. Shiinotic behoort tot de soort van Illuminating Pokémon (Illuminating Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 11.5 kg (25.4).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 142. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Gras (Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Shiinotic ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 45, verdediging 80, speciale aanval 90, speciale verdediging 100, Snelheid 30. Opgeteld zijn de stats 405. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 764 totale kracht (TK) kan behalen.

Shiinotic Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Shiinotic.

Shiinotic Shiinotic

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.