Shieldon

Shieldon is een Steen en Staal type Pokemon. Shieldon behoort tot de soort van Shield Pokémon (Shield Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 57.0 kg (125.7). De vaardigheden zijn Stevige (Sturdy) en Soundproof (Verborgen) (Soundproof (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 70. Het groeit Grillig (Erratic) en behoort tot de egg groups Monster (Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Shieldon ei uit te laten komen is 30 (7,454–7,710 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 30, aanval 42, verdediging 118, speciale aanval 42, speciale verdediging 88, Snelheid 30. Opgeteld zijn de stats 350. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 827 totale kracht (TK) kan behalen.

Shieldon Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Shieldon een base experience yield van 99.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Shieldon.

Shieldon Shieldon

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.