Shelmet

Shelmet is een Insect en Insect type Pokemon. Shelmet behoort tot de soort van Slak Pokémon (Snail Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 7.7 kg (17.0).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 200 (26.1% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 61. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Shelmet ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 40, verdediging 85, speciale aanval 40, speciale verdediging 65, Snelheid 25. Opgeteld zijn de stats 305. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 782 totale kracht (TK) kan behalen.

Shelmet Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Shelmet.

Shelmet Shelmet

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.