Shellder

Shellder is een Water en Water type Pokemon. Shellder behoort tot de soort van Bivalve Pokémon (Bivalve Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 4.0 kg (8.8).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 61. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Water 3 (Water 3).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Shellder ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 30, aanval 65, verdediging 100, speciale aanval 45, speciale verdediging 25, Snelheid 40. Opgeteld zijn de stats 305. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 825 totale kracht (TK) kan behalen.

Shellder Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Shellder does not have the Skill Link ability. In de 1e generatie heeft Shellder een base speciale stat van 45. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Shellder een base experience yield van 97.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Shellder.

Shellder Shellder

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.