Shelgon

Shelgon is een Draak en Draak type Pokemon. Shelgon behoort tot de soort van Endurance Pokémon (Endurance Pokémon). De mon is 1.1 meter lang. In lbs 3′07″. Het weegt 110.5 kg (243.6). De vaardigheden zijn Rock Head (Rock Head) en Overjas (Verborgen) (Overcoat (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 147. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Draak (Dragon).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Shelgon ei uit te laten komen is 40 (10,024–10,280 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 65, aanval 95, verdediging 100, speciale aanval 60, speciale verdediging 50, Snelheid 50. Opgeteld zijn de stats 420. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 750 totale kracht (TK) kan behalen.

Shelgon Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Shelgon een base experience yield van 144.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Shelgon.

Shelgon Shelgon

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.