Shedinja

Shedinja is een Insect en Spook type Pokemon. Shedinja behoort tot de soort van Shed Pokémon (Shed Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 1.2 kg (2.6). De vaardigheid van de mon is Wonder Guard (Wonder Guard).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Leven EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 83. Het groeit Grillig (Erratic) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Shedinja ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 1, aanval 90, verdediging 45, speciale aanval 30, speciale verdediging 30, Snelheid 40. Opgeteld zijn de stats 236. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 880 totale kracht (TK) kan behalen.

Shedinja Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Shedinja een base experience yield van 95.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Shedinja.

Shedinja Shedinja

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.