Shaymin

Shaymin is een Gras en Gras type Pokemon. Shaymin behoort tot de soort van Dankbaarheid Pokémon (Gratitude Pokémon). De mon is 0.2 meter lang. In lbs 0′08″. Het weegt 2.1 kg (4.6). De vaardigheid van de mon is Natuurlijke Cure (Natural Cure).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Leven EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 100 (higher than normal) en de base ervaring is 270. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Shaymin ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 100, aanval 100, verdediging 100, speciale aanval 100, speciale verdediging 100, Snelheid 100. Opgeteld zijn de stats 600. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 670 totale kracht (TK) kan behalen.

Shaymin Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Shaymin (Sky Forme) has 3 HP EVs. In de 4e generatie heeft Shaymin (Land Forme) een base experience yield van 64.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Shaymin.

Shaymin Shaymin

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.