Sewaddle

Sewaddle is een Insect en Gras type Pokemon. Sewaddle behoort tot de soort van Naaien Pokémon (Sewing Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 2.5 kg (5.5).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 62. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Sewaddle ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 53, verdediging 70, speciale aanval 40, speciale verdediging 60, Snelheid 42. Opgeteld zijn de stats 310. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 786 totale kracht (TK) kan behalen.

Sewaddle Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Sewaddle.

Sewaddle Sewaddle

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.