Seviper

Seviper is een Gif en Gif type Pokemon. Seviper behoort tot de soort van Fang Snake Pokémon (Fang Snake Pokémon). De mon is 2.7 meter lang. In lbs 8′10″. Het weegt 52.5 kg (115.7). De vaardigheden zijn Loodshuid (Shed Skin) en Infiltrator (Verborgen) (Infiltrator (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval, 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 90 (11.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 160. Het groeit fluctuerende (Fluctuating) en behoort tot de egg groups Draak, Veld (Dragon, Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Seviper ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 73, aanval 100, verdediging 60, speciale aanval 100, speciale verdediging 60, Snelheid 65. Opgeteld zijn de stats 458. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 732 totale kracht (TK) kan behalen.

Seviper Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Seviper een base experience yield van 165.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Seviper.

Seviper Seviper

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.