Servine

Servine is een Gras en Gras type Pokemon. Servine behoort tot de soort van Ringslang Pokémon (Grass Snake Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 16.0 kg (35.3). De vaardigheden zijn Overwoekeren (Overgrow) en In Tegenstelling (Verborgen) (Contrary (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 145. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld, Gras (Field, Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Servine ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 60, verdediging 75, speciale aanval 60, speciale verdediging 75, Snelheid 83. Opgeteld zijn de stats 413. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 754 totale kracht (TK) kan behalen.

Servine Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Servine.

Servine Servine

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.