Serperior

Serperior is een Gras en Gras type Pokemon. Serperior behoort tot de soort van Regal Pokémon (Regal Pokémon). De mon is 3.3 meter lang. In lbs 10′10″. Het weegt 63.0 kg (138.9). De vaardigheden zijn Overwoekeren (Overgrow) en In Tegenstelling (Verborgen) (Contrary (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 238. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld, Gras (Field, Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Serperior ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 75, aanval 75, verdediging 95, speciale aanval 75, speciale verdediging 95, Snelheid 113. Opgeteld zijn de stats 528. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 727 totale kracht (TK) kan behalen.

Serperior Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Serperior.

Serperior Serperior

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.