Sentret

Sentret is een Normaal en Normaal type Pokemon. Sentret behoort tot de soort van Scout Pokémon (Scout Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 6.0 kg (13.2).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 43. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Sentret ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 35, aanval 46, verdediging 34, speciale aanval 35, speciale verdediging 45, Snelheid 20. Opgeteld zijn de stats 215. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 805 totale kracht (TK) kan behalen.

Sentret Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Sentret een base experience yield van 57.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Sentret.

Sentret Sentret

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.