Scraggy

Scraggy is een Donker en Vecht type Pokemon. Scraggy behoort tot de soort van Het Afstoten Van Pokémon (Shedding Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 11.8 kg (26.0).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 180 (23.5% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 70. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Draak, Veld (Dragon, Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Scraggy ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 75, verdediging 70, speciale aanval 35, speciale verdediging 70, Snelheid 48. Opgeteld zijn de stats 348. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 778 totale kracht (TK) kan behalen.

Scraggy Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Scraggy.

Scraggy Scraggy

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.