Sandygast

Sandygast is een Spook en Grond type Pokemon. Sandygast behoort tot de soort van Zandhoop Pokémon (Sand Heap Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 70.0 kg (154.3). De vaardigheden zijn Water Verdichting (Water Compaction) en Sand Veil (Verborgen) (Sand Veil (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 140 (18.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 64. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Amorf (Amorphous).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Sandygast ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 55, aanval 55, verdediging 80, speciale aanval 70, speciale verdediging 45, Snelheid 15. Opgeteld zijn de stats 320. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 773 totale kracht (TK) kan behalen.

Sandygast Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Sandygast.

Sandygast Sandygast

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.